به گزارش روابط عمومی شرکت پیشخوان خدمات ایرانیان و به نقل از اسلشگیر، در تحقیق جدیدی که پژوهشگران دانشگاه کالیفرنیا در سان فرانسیسکو انجام دادهاند خاطرنشان شده است که برای مقابله با رشد اثرات منفی تغییرات اقلیمی بر سلامت به اقدامی سریع نیاز است. فاکتورهای مختلفی که ناشی از تغییرات اقلیمی هستند بر سلامت تاثیر منفی دارند، از جمله تغییرات در الگوهای بارشی و افزایش دما، که به گسترش بیمارهای مشخصی همچون مالاریا کمک میکنند.
به همین صورت، این پژوهشگران خاطرنشان نمودهاند که در موضوع ارتباط تغییرات اقلیمی و سرطان، بزرگترین مسائل احتمالا عبارتند از قرارگیری در معرض آلودگی هوا، سموم صنعتی، اختلالات در تامین منابع آب و غذا، و تابش فرابنفش (UV). پیشبینی میشود که آلودگی هوا موجب، به عنوان مثال، افزایش سرطان مرگبار ریه شود، ولی احتمالا فقط این مساله نخواهد بود.
این مطالعه هشدار داده است که تغییرات اقلیمی نیز ممکن است باعث ایجاد «اختلالات عمدهای» در سیستمهای ضروری مراقبت از سلامت برای کنترل سرطان شود، از جمله تاخیر در غربالگریهای سرطان و فشار بر منابع پزشکی، که ممکن است برای درمان سرطانها ضروری باشد. با این حال، این تحقیق تنها نگاهی مقدماتی به این مساله انداخته است و پژوهشگران خاطرنشان نمودهاند که چندین دهه طول خواهد کشید تا تصویر کاملی از تغییرات اقلیمی و نحوه تاثیر آن بر سرطان در نقاط مختلف جهان ترسیم شود.
نائومی بیلر، MPH، یکی از مجریان این پژوهش اینگونه توضیح میدهد:
پاندمیک کووید-19 اهمیت دانش و سلامت عمومی را نشان داده است، و در طی چند ماه گذشته جامعه بهداشت جهانی دیده است که امکان بسیج سرمایهگذاریها، تحقیقات، و اقدام جمعی مورد نیاز برای حل مشکلات سلامت در یک مقیاس جهانی وجود دارد. اکنون زمان اعمال تجربیات آن در زمینه مقابله با بحران اقلیمی است.