هنگام واردکردن آیتمهای ورود به بانک مراقب باشید تا کسی شما را دید نزند، مشخصات ورود به صفحه خود را به هیچوجه در اختیار دیگران قرار ندهید، پیامک برداشت و واریز بهحساب خود را فعال کنید.
به گزارش روابط عمومی شرکت پیشخوان خدمات ایرانیان از پایگاه اطلاعرسانی پلیس فتا، سرهنگ علی قهرمان طالع رئیس پلیس فتا استان اردبیل گفت: عدم رعایت نکات امنیتی در خدمات بانکداری الکترونیک از سوی بانکها، مؤسسات و کاربران، زمینه سرقت موجودي حسابها را براي فرد کلاهبردار فراهم میکند.
وی افزود: کاربران اینگونه خدمات باید در تخصیص کلمه عبور به مواردی همچون استفاده از کاراکترهای ترکیبی، بزرگ و کوچک و علائم مختلف، عدم استفاده از اسامی و اعداد خاص، تغییر دورهای آنها، عدم استفاده مجدد از رمزی که قبلاً به کار برده شده، عدم استفاده از رمز یکسان برای بانکهای متفاوت، عدم یادداشت موارد و به همراه داشتن آنها، عدم ذخیرهسازی در مرورگرها و عدم استفاده از رمز عبور پیشفرض دقت کنند.
رئیس پلیس فتا استان اردبیل به شهروندان توصیه کرد: تا جایی که امکان دارد کاربران نباید در مراکز عمومي نظير کافینتها يا مکانهایی که اينترنت رايگان در اختيار شما میگذارند و از امنيت آن اطمينان کافي نداريد وارد اينترنت بانک یا موبایل بانک خود شوند، از پاسخ به ایمیلهای مشکوک ارسالی به نام بانک خودداری کنند.
این مقام مسئول ادامه داد : هنگام واردکردن آیتمهای ورود به بانک مراقب باشید تا کسی شما را دید نزند، مشخصات ورود به صفحه خود را به هیچوجه در اختیار دیگران قرار ندهید، پیامک برداشت و واریز بهحساب خود را فعال کنید، از افزونهها و برنامههای امنیتی مثل ضد فیشینگ استفاده کرده و همچنین به هیچوجه در هنگام استفاده از بانکداری آنلاین VPN خود را روشن نکنید.
سرهنگ علی قهرمان طالع گفت: کاربران باید برای دریافت موبایل بانک حتماً به وبسایت و یا خود بانک مراجعه و همچنین میتوانند از وبگاه پلیس فتا برای ورود به اینترنت بانک استفاده کنند؛ هموطنان میتوانند در صورت مشاهده صفحات و برنامههای مشکوک آن را از طریق وبسایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir گزارش کنند.