تفاهمنامه همکاری میان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و پلیس فتا در زمینه همکاریهای مشترک و بهرهگیری از ظرفیت فعالان زیستبوم دانشبنیان امضاء شد تا فرصتی برای به کار بستن توانمندیهای فعالان این زیست بوم در مسیر کمک به امنیت فضای مجازی ایجاد شود.
به گزارش روابط عمومی شرکت پیشخوان خدمات ایرانیان به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری، با تفاهمنامهای که توسط سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری و سرتیپ دوم وحید مجید رئیس پلیس فتا امضا شد، زمینههای لازم برای امنیت بیشتر فضای مجازی به کمک شرکتهای دانشبنیان و استارتاپها با حمایت معاونت علمی و فناوری رئیسجمهوری و پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات ناجا دنبال میشود.
کمک به دانشبنیانهای فعال در حوزه امنیت سایبری
بر اساس این تفاهمنامه همکاری، هر دو طرف تلاش میکنند تا با استفاده از ظرفیتهایشان شرکتهای دانشبنیان، استارتاپها و شتابدهندههای تخصصی حوزه امنیت سایبری وفناوری اطلاعات و ارتباطات رونق پیدا کنند.
فروش محصولات فناورانه شرکتهای دانشبنیان، پیادهسازی راه حلهای سرمایهگذاری در حوزه امنیت سایبری، جذب سرمایه گذار و منابع مالی در طرحهای فناورانه این حوزه از دیگر محورهای این تفاهمنامه همکاری است.
همچنین توسعه طرحهای امنیت سایبری با مشارکت شرکت های دانش بنیان و مراکز شتاب دهنده جزو محورهای همکاری میان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و پلیس فتا است. قرار است تا ظرفیت صندوق های پژوهش و فناوری، پارک های علم و فناوری کشور برای اجرای طرح پژوهشی مشترک در حوزه فناوریهای نوین امنیت سایبری نقشآفرین شود.
معاون علمی و فناوری رئیسجمهوری در حاشیه این نشست، به بخشهای گوناگون پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات ناجا رفت و از دستاوردهای این مجموعه در حوزه تأمین امنیت فضای مجازی بازدید کرد.
بستری برای پیشگیری از وقوع جرم در فضای مجازی
در این بازدید، توانمندیهای «مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری» پلیس فتا معرفی شد. این بخش از پلیس فتا با پایش و گشتزنی، رصد شبانهروزی و فرهنگسازی در حوزه امنیت فضای مجازی، تحلیل و شناسایی زمینههای وقوع جرم تلاش میکند تا ضمن حذف زمینههای جرم، راه را برای توسعه امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات فراهم کند.